svenska english deutsch in russian
A A+-

LUODOSSA LUONTO ON AINA LÄHELLÄ

Museot

Bjärgasin kotiseutumuseo on tunnettu kauniista ja laajasta käsityökokoelmastaan ja kiinnostavasta leikkikalunäyttelystään, yrttitarha on keidas keitaassa.

Luodon kunnalla on pitkät veneenrakentamis- ja kalastusperinteet. Bosundin vene-, kalastus- ja metsästysmuseo sijaitsee Ahlön ja Brännbackan välisellä rannalla jossa muinoin harjoitettiin kalastuselinkeinoa.

Vaeltaminen

Luodosta löydät monta vaellusvaihtoehtoa, vaelluskartat löydät osoitteesta larsmo.fi. Luodon urheilupuistossa voit liikkua kesät ja talvet. Urheilupuistosta alkaa 8-13 km pituinen vaellusreitti jonka varrella tauko- ja grillipaikka. Ryhmillä ja yrityksillä myös mahdollisuus järjestää ulkoilupäiviä ja muita tapahtumia, yhteyshenkilönä toimii vapaa-ajan sihteeri Arne Böhling, 06 7857 230.

Meri ja saaristo

Öuranin vanha kalastajakylä sijaitsee ulkosaaristossa. Saari tarjoaa aidon saaristoympäristön ja historiallisia vaelluksia. Kuljetusta ja opastusta, Tor-Erik Johansson, 049 223 034.

Luotoa ympäröivät vedet sopivat mainiosti sekä kalastukseen että melontaan. Lisätietoa kalastus- ja melontapaketeista löydät osoitteesta saaristomatkailu.com ,woodecho.fi ja hopanluontomatkailu.fi

Luodon kunta
Puh. +358 6 785 7111
larsmo.kommun@larsmo.fi www.larsmo.fi

luoto

larsmo

bjärgas